Scholen doe mee en win! Scheidsrechters geef uzelf op!

Om het schoolvoetbaltoernooi te kunnen organiseren zijn wij altijd afhankelijk van een heleboel vrijwilligers.
Mensen achter de bar, de organisatie, het klaar zetten van de spullen en natuurlijk de scheidsrechters.
Zonder scheidsrechters kan er niet gevoetbald worden. Helaas ervaren wij ieder jaar dat het moeilijker wordt om genoeg scheidsrechters te vinden.

Daarom ook dit jaar weer een actie voor de scholen om ons te helpen aan genoeg scheidsrechters! Vorig jaar had Het Kompas de meeste scheidsrechters geleverd en ging naar huis met een net vol voetballen om op school verder mee te spelen!

Hoe werkt de actie:
Via het aanmeldingsformulier kunnen scholen zelf al scheidsrechters opgeven die zich hebben opgegeven bij de school.
Het zou natuurlijk geweldig zijn als u er bij u op school een mooie actie van maakt. Wellicht kunt u een bericht op uw eigen website plaatsen, een stukje in de nieuwsbrief of posters ophangen in het gebouw. Hiervoor kunt u de poster gebruiken van het schoolvoetbal zelf. Deze is verderop te downloaden.

Daarnaast kunnen scheidsrechters zichzelf ook opgeven door een mail te sturen naar info@schoolvoetbal.info of via het contactformulier met hun naam, e-mailadres, de dagen waarop zij beschikbaar zijn en natuurlijk de naam van de school waaraan zij verbonden zijn.

Kan een scheidsrechter op één van de dagen fluiten dan verdient de school één punt. Fluit de scheidsrechter op beide dagen, dan verdient de school twee punten. De school die dan de meeste punten heeft behaald, wint die mooie prijs!

Deze prijs zal worden uitgereikt op de tweede dag van het schoolvoetbaltoernooi aan de winnende school.

Data en tijden:
Data schoolvoetbal:
Woensdag 5 april
Woensdag 12 april
(Woensdag 19 april = uitwijkdatum)

Wij vragen de scheidsrechters om deze dagen om 12.30 uur aanwezig te kunnen zijn.

U als scheidsrechter kan dus helpen om de school een mooi sportpakket te laten winnen, maar nog veel belangrijker, u helpt mee aan een onvergetelijke voetbaldag voor honderden kinderen van de Vlissingse basisscholen!

Alvast bedankt!

De organisatie van het Vlissingse schoolvoetbal

 

Poster scheidsrechters scholen A3

Start een gesprek