Inschrijven

LET OP: Vanaf dit seizoen zijn er nieuwe wedstrijdvormen voor de jongens en meisjes. Lees er alles over op onze website, zodat u goed voorbereid bent! Kijk  voor meer informatie bij NIEUWE WEDSTRIJDVORMEN

Ook dit jaar kunt u zich weer inschrijven via onze website en kunt u hier natuurlijk ook terecht met al uw vragen. Hier vindt u alle nieuwe up to date informatie over het toernooi.

Zoals voorgaande jaren is er om deel te nemen inschrijfgeld verschuldigd. Dit inschrijfgeld moet wij innen om de huur van de velden te kunnen bekostigen.

Voor dit jaar is het inschrijfgeld pert team op € 25 gesteld.

Voor de jongens kunnen per school maximaal 3 teams worden opgegeven. Dat kunnen:

 • twee achttallen voor groep 7/8
 • één zestal voor groep 5/6

Voor de meisjes kunnen per school maximaal 3 teams worden opgegeven.

 • twee achttallen voor groep 7/8
 • één zestal voor groep 5/6

Mocht u meer teams willen inschrijven dan kan dat. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen wij wellicht nog enkele teams plaatsen. Wij houden hierbij rekening met de volgorde van inschrijving. Edoch streven wij ernaar om zoveel mogelijk kinderen te laten voetballen.

Voor de organisatie is het essentieel dat er scheidsrechters zijn. Wij verzoeken u dringend een scheidsrechter op te geven. U kunt de naam van de scheidsrechter hieronder opgeven en wij nemen hierover contact met u op. Heeft u meerdere scheidsrechters dan vult u ‘meerdere scheidsrechters’ in het vak naam scheidsrechter. Let op: ook dit jaar kunt u met het aanleveren van scheidsrechters weer een mooie prijs winnen!

UITERSTE INSCHRIJFDATUM:  11 februari 2022

  SCHOOL*

  CONTACTPERSOON*

  EMAIL*

  TELEFOONNUMMER*

  SCHEIDSRECHTER*

  JONGENS ZESTAL GROEP 5 EN 6*

  JONGENS ACHTTAL GROEP 7 EN 8*

  MEISJES ZESTAL GROEP 5 EN 6*

  MEISJES ACHTTAL GROEP 7 EN 8*