Sponsoring

OMC, het Onderwijs mobiliteit Centrum, is de trotse hoofdsponsor van het schoolvoetbaltoernooi in Vlissingen! OMC vindt voor scholen en schoolbesturen passende oplossingen voor vraagstukken inzake personele bezetting. Daarnaast biedt het gemotiveerde en talentvolle leerkrachten kansen om binnen het onderwijs werkzaam te zijn en ervaring op te doen.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website van het Onderwijs Mobiliteit Centrum

Goede ballen zijn natuurlijk heel belangrijk om lekker te kunnen voetballen. Wij bedanken daarom Fun en Voetbal voor het schenken van de wedstrijdballen van het schoolvoetbal!

Fun en Voetbal

Wij als organisatie van het schoolvoetbal vinden een gezonde levenshouding natuurlijk belangrijk. Veel bewegen is daarbij essentieel en dat doen de kinderen tijdens het schoolvoetbaltoernooi een hele dag. Daarnaast is gezond eten ook een bouwsteen voor een gezond leven. Alle deelnemers van het schoolvoetbal Vlissingen krijgen daarom dit jaar van Van Ruijten en Floresse gratis een stuk fruit! Bedankt!

Van Ruijten en Floresse

 

 

 

 

Media 58 levert dit jaar een bijdrage aan het bijhouden van deze website, waardoor wij iedereen op tijd en op een goede manier kunnen bereiken.

Ieder jaar meer dan 750 kinderen van 11 scholen uit de gemeente Vlissingen die volop aan het bewegen zijn tijdens het schoolvoetbaltoernooi, hoe mooi is dat?!

Door de stijgende kosten zijn wij echter afhankelijk geworden van sponsoren om het toernooi voor alle scholen toegankelijk te houden. Draagt u het schoolvoetbal een warm hart toe en wilt u er samen met ons voor zorgen dat de schoolkinderen van Vlissingen kunnen blijven voetballen? Neem dan contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Namens alle schoolkinderen, bedankt!