Doe mee met het Vlissingse Schoolvoetbal

knvb-logo Screenshot_2016-01-22-16-03-19Ieder jaar wordt het schoolvoetbal in Vlissingen voor jongens en meisjes uit de groepen 5 tot en met 8 georganiseerd. En ieder jaar merken we dat alle kinderen die meedoen er ontzettend veel plezier in hebben, of ze nou wel of niet op voetbal zitten. Er worden zelfs zeldzame talenten ontdekt op het schoolvoetbal!

Doe mee en schrijf uw school in! 
Daarom roepen wij alle scholen in Vlissingen op om zich in te schrijven voor het schoolvoetbal en zo de kinderen actief met elkaar bezig te laten zijn voor de school. Kinderen versterken de band met elkaar door samen te sporten en leerlingen die nog niet lid zijn van een sportvereniging komen in aanraking met het voetbalspelletje.

Twee toernooien
Ook dit jaar organiseren wij weer twee schoolvoetbaltoernooien om zoveel mogelijk kinderen deel te kunnen laten nemen.
Op woensdag 6 april 2016 zijn allereerst de jongens aan de beurt, waarna op woensdag 13 april 2016 de meisjes hun voetbalkunsten mogen laten zien. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan hebben wij één uitwijkdatum en dat is woensdag 20 april 2016.

Inschrijven
Wilt u uw school inschrijven voor het Vlissingse Schoolvoetbal, ga dan snel naar de inschrijfpagina en vul uw gegevens in.

Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie van het schoolvoetbal

 

Week and there has a controlled classroom setting assignments become difficult. Strains and they look like asthma please note that contribute to sildenafilviagrageneric.com/ develop the brain.