Winnaars meiden

Na een goed verlopen toernooi bij de meisjes waren er ook hier aan het einde van de dag finalewedstrijden om uit te maken welk team zich mocht kronen tot het beste voetbalteam van Vlissingen.

Meisjes groep 5/6:

Bij de groepen 5/6 deden in totaal 16 teams mee die in vier poules streden om de eer. Uiteindelijk mochten de Louise de Coligny en De Wissel uitmaken wie zich de beste groep 5/6 van de stad mocht noemen. De Wissel trok uiteindelijk aan het langste eind en mag de Vlissingse eer gaan verdedigen in de regiofinales. Gefeliciteerd en succes!

Meisjes groep 7/8:

Bij de meisjes in de groepen 7 en 8 deden er 28 teams mee verdeeld over zeven poules. De nummers 1 en de beste nummer twee mochten in de kwart en halve finales gaan strijden om een plekje in die felbegeerde finale. De Wissel en de Theo Thijssen mochten uiteindelijk de degens kruisen, maar konden in de reguliere speeltijd niet tot scoren komen. Een zinderende penaltyreeks bracht uiteindelijk een beslissingen en ook hier was De Wissel de beste van de twee. Gefeliciteerd en succes bij de regiofinales!