Winnaars schoolvoetbal jongens

Na een heroïsche dag, waar de spelers zich kranig hebben geweerd tegen de regen, zijn er aan het einde van de rit natuurlijk ook winnaars! Wij als organisatie vinden dat iedereen die vandaag alles gegeven heeft eigenlijk al een winnaar op zich is, maar onderstaande teams hebben het in hun leeftijdsklasse daarnaast ook nog eens als beste gedaan.

Elftallen groep 7/8:

Bij de elftallen, die op een heel veld spelen, waren er tien teams verdeeld over twee poules. Aan het einde van de poulewedstrijden was er uiteindelijk een finale tussen de VSV en de Tweemaster-Kameleon. Deze ging met een 0-7 overwinning uiteindelijk naar de VSV. Gefeliciteerd en succes bij de regiofinales!

Zeventallen groep 7/8:

De zeventallen streden in vier poules met elk vijf teams om de eer van het beste Vlissingse zevental te worden. Na de poulewedstrijden en twee spannende halve finales waren het de Burcht Rietheim en Het Vlot die in de finale de degens zouden kruisen. Het Vlot trok in een zinderende penaltyreeks uiteindelijk aan het langste eind en mocht zich kronen tot kampioen. Jullie ook gefeliciteerd en veel succes bij de regiofinales!

Zeventallen groep 5/6:

Bij de jongste groepen die mee mochten doen waren er ook vier poules met in elke poule vijf teams. Dus ook hier eerst twee halve finales waar uiteindelijk twee finalisten uit zouden rollen. De Wissel en Het Kompas waren aan het einde van de dag de sterksten gebleken en mochten samen uitmaken wie er met de eer vandoor zou gaan. De Wissel bleek hierin de sterkste en mocht de beker omhoog houden! Ook jullie gefeliciteerd en succes bij het verdedigen van de Vlissingse eer.